Kvalifiserte håndverkere med fokus på kvalitet i alle ledd

Som navnet tilsier er vi en allsidig bedrift som utfører et bredt utvalg av snekkertjenester. Vi er spesialister på tilbygg og renovering, men tar også på oss andre tømrertjenester som blant annet nybygg og påbygg. Har du en jobb du trenger utført? Legg arbeidet og ansvaret over på en erfaren, sertifisert håndverker.

Vi hjelper deg med:

Ikon av et hus

Nybygg og tilbygg

Har du planer om å utvide din eksisterende bolig, eller bygge nytt? Vi er en bedrift med sertifiserte håndverkere, noe som gir deg som kunde sikkerhet i at vi leverer fra oss et godt stykke arbeid i henhold til krav, regler og avtale.

Ikon av saging av planke

Renovering

Vi renoverer og rehabiliterer din gamle bolig. Trenger du et fint nytt kjøkken eller totalrenovering av leiligheten? Vi bistår deg i hele prosessen fra start til slutt. Spør oss gjerne om praktiske råd - vi finner den smarte løsningen.

Ikon av snekkerutstyr

Snekkerarbeid

Skal du skifte vinduer, dører eller bygge ny terrasse? Vi hjelper deg gjerne med alt av tradisjonelle tømrertjenester. Våre snekkere står klare med hammeren i hånda for å hjelpe deg med ditt neste byggeprosjekt, både ute- og innendørs, smått som stort.

Ikon av et badekar med dush

Våtrom

Drømmer du om et nytt og flott bad? Vi er en godkjent våtromsbedrift, og har lang erfaring med alt som er relatert til oppussing og renovering av bad og våtrom. Vi finner den optimale løsningen for ditt baderom.

Ønsker du å motta et pristilbud?

Send oss en melding så hører du fra oss!